2022

Pentru mine, ITFest a fost o experiență complet în afara zonei mele de confort. A primat totuși dorința de a încerca lucruri noi și, tocmai de aceea, am ales să încerc coordonarea acestui proiect. Pot să atest că n-am știut întru totul în ce m-am băgat, dar dacă n-aș fi făcut-o probabil nu mai aveam aproximativ 50% din poveștile de azi! Cu bune și cu rele, a fost o experiență “de bază” a studenției mele, care mi-a demonstrat cum se învârt rotițele în interiorul unei organizații și mai ales în mijlocul unui proiect așa de mare precum ITFest. De asemenea, am reușit să lucrez sub presiune și să caut soluții pentru obstacolele care au apărut pe drum, că doar ce e ăla un problem solver fără probleme? Cu siguranță pilonul meu de susținere a fost echipa de coordonare și, mai mult decât oricine, membrii care au făcut rotițele să se învârtă continuu pentru noi. Ei au toată gratitudinea mea. Recomand oricui să participe la proiect, indiferent de postură și de evenimentul la care alegi să mergi - doar lasă-te descoperIT!

- Erika Chetran și Andreea Constantin, coordonatoare ITFest 2022

2021

Ediția cu numărul XIV a fost una atipică, aceasta desfășurându-se complet in mediul online, lucru care nu ne-a împiedicat să ajungem la studenții dornici să descopere mai bine domeniul IT și să facă networking prin intermediul evenimentelor noastre: Job Hub, Algoritmică, Workshop-uri și Hackathon-ul. Un eveniment surpriză care s-a dovedit a fi o surpriză plăcută atât pentru noi, cât și pentru participanți, a fost Have a talk with Virgil Ianțu, unde ne-am îndepărtat puțin de domeniul nostru de activitate și am discutat mai multe despre nevoia noastră de adaptare în această perioadă în care predomină digitalizarea. Chiar dacă interacțiunea cu echipa a fost redusă din cauza circumstanțelor, credem că munca depusă în spatele cortinei a fost motivația noastră constantă care s-a materializat în feedback-ul pozitiv primit din partea participanților, creând momente unice în cadrul evenimentelor. Vă mulțumim tuturor pentru implicare și ITFest 2021 mereu ne va rămâne în suflet ca una dintre cele mai frumoase amintiri ale studenției noastre!

- Ioana Comînceanu și Antonio Scarlat, coordonatori ITFest 2021

2020

Provocările aduse de pandemie nu ne-au oprit din a face o altă ediție de succes în cadrul proiectului ITFest! Amintirile obținute în urma organizării acestui eveniment vor fi de neuitat, iar faptul că atâtea generații de studenti se afirmă în continuare la competiții si poate chiar iși obțin primul internship datorită acestui proiect este pur și simplu fantastic!

- Maria Ivan și Maria Nițulescu, coordonatoare ITFest 2020