În lumea dinamică și în continuă schimbare a tehnologiei, oportunitățile de dezvoltare și exploatare sunt nelimitate. În fiecare an, Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC) organizează proiectul ITFest, aflat la cea de-a XVI-a ediție, care te ajută să fii mai aproape de atingerea obiectivelor și te ghidează către succesul dorit în viitoarea carieră. Dacă te pasionează sfera programării, te așteptăm la evenimentele noastre menite să creeze un context prielnic evoluției profesionale, dobândirii unui bagaj de abilități și, în același timp, să faciliteze legătura dintre studenți și companiile din industria IT. 

Haide să aruncăm o privire mai în detaliu asupra a ceea ce aduce cu sine acest proiect inovator și provocator!

Pe 10 octombrie, evenimentul Job Hub își propune să aducă studenții în contact direct cu potențiali angajatori. Scopul acestui târg de carieră este de a le oferi informații despre oportunitățile de angajare din cadrul companiilor participante, precum și de a împărtăși sfaturi și strategii pentru a-și începe o carieră în acest domeniu dinamic.

Începând cu această ediție, s-a introdus un nou eveniment relevant pentru studenți, Career Launch, care se va desfășura în perioada 6-19 octombrie. În urma testelor tehnice și a CV-ului încărcate de participanți, cei cu primele rezultate vor avansa într-o faza finală. Toate etapele conturează o experiență valoroasă pentru cei care își doresc să își facă o idee mai clară asupra procesului de recrutare și să-și dezvolte abilitățile în acest sens.

Nu putea să lipsească din desfășurarea proiectului și un workshop, care are loc pe data de 25 octombrie. Acesta se va concentra pe teme și subiecte relevante din domeniul IT, furnizând cunoștințe solide, astfel încât cei înscriși vor pleca cu noi perspective în urma abundenței de informații acumulate și a descoperirii tendințelor actuale din industrie. De asemenea, este un moment oportun de a fi adresate întrebări și de a interacționa cu specialiștii prezenți, mediul fiind unul prietenos și deschis.

Punct-cheie în cadrul ITFest-ului, Hackatoanele aduc împreună pe cei doritori să-și pună la încercare skill-urile tehnice. Este un eveniment complex, organizat într-o zi de sâmbătă, ambele hackathoane desfășurându-se simultan pe 28 octombrie. Participanții iubitori de programare sunt invitați să-și demonstreze creativitatea și capacitatea de a găsi soluții pe parcursul a multor ore intense, într-un maraton captivant și competitiv. În urma rezultatelor optime obținute, primele echipe vor fi recompensate pentru inovația și efortul depus.

Nu rata această oportunitate unică de a te implica, de a învăța și de a crește într-un domeniu în perpetuă schimbare, benefic modelării unei viitoare cariere. 

Alătură-te nouă și lasă-te descoperIT, explorând lumea fascinantă a tehnologiei alături de alți entuziaști și profesioniști din această arie profesională.