LAN Party

18 noiembrie - Romexpo, Pavilion E1

Premii

Despre LAN
Pe data de 18 noiembrie va avea loc Lan Party, evenimentul ITFest pe care niciun gamer adevărat nu ar trebui sa îl rateze. În cadrul acestuia vor fi organizate competiții de League of Legend și Hearthstone, dar și o mini-competiție de FIFA 18. Câștigătorii nu vor rămâne nepremiați. La eveniment vor fi prezenți și partenerii noștri, iar tu vei avea ocazia să afli de la ei tot ce te interesează despre noile lor gadgeturi. Hai la Lan Party să te distrezi, să îți dovedești abilitățile de jucător și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit. Pentru a participa la acest eveniment trebuie să completezi formularul de înscriere. Poți afla mai multe detalii consultând regulamentele specifice fiecărui eveniment.

Perioadă înscrieri LAN: 23.10 - 5.11

League of Legends (LoL) este un joc de tip MOBA, dezvoltat de cei de la Riot Games.
FIFA 18 a apărut acum mai puțin de 2 luni. Vino la LAN Party pentru a ne demonstra că ești un gamer adevărat.
Hearthstone este bazat pe universul Warcraft, cu caractere, magii și locații aferente poveștii.

League of Legends

Regulament

De ce să participi?

Cu zeci de milioane de jucători, peste 100 de campioni și miliarde de minioni, LoL a pus stăpânire pe lumea gamingului în ultimii ani, continuând să se dezvolte și să aducă tot mai mulți oameni aproape de Summoners Rift.

Hearthstone

Regulament

Participă acum!

De ce să participi?

Hearthstone este asemena unui joc de strategie pe ture, bătăliile fiind între 2 oponenți pe platformă Battle.net. Jucătorii pot alege dintre numerosele moduri de joc, fiecare oferind o experiență diferită