LAN Party

24 noiembrie - Romexpo, Sala Eminescu

Live Tournaments

LAN Party

24 noiembrie - Romexpo, Sala Eminescu

Live Tournaments
Premii
Premii
Competiţii

PUBG

Regulament

Îmbinând lucrul în echipă cu strategia, PUBG reușește să le ofere celor peste 400 de milioane de jucători la nivel mondial o experiență battle royale în adevăratul sens al cuvântului.

CS:GO

Regulament

După aproape două decenii de la apariția primului joc Counter-Strike, ultima versiune Global Offensive aduce o grafică îmbunătățită și noi moduri de joc. O strategie bună construită alături de coechipieri garantează reușita în fața adversarilor.

OVERWATCH

Într-un timp în care criza globală amenință pacea, o echipă de forțe internațională alcătuită doar din eroi, fac echipă pentru a restaura pacea și această lume sfâșiată de război.

FIFA19

Regulament

Aducând cei mai buni fotbaliști ai momentului pe același teren, FIFA 19 oferă tuturor pasionaților acestui sport o experiență de campion. Jocul permite controlul meciului în orice moment, victoria fiind mai aproape cu fiecare abordare tactică.

League of Legends

Regulament

Cu zeci de milioane de jucători, peste 100 de campioni și miliarde de minioni, LoL a pus stăpânire pe lumea gamingului în ultimii ani, continuând să se dezvolte și să aducă tot mai mulți oameni aproape de Summoners Rift.

Hearthstone

Regulament

Participă acum!

Scoate sabia, trage un pachet și pregătește-te pentru un joc strategic de cărți, cu un ritm rapid, dar ușor de învățat și distractiv. Joacă toate cărțile și "castează" vrăji, "summonează" creaturi și comandă eroii Warcraft în dueluri 1v1.

Clash Royale

Regulament

Într-un decor roial, atât tehnicile defensive, cât și cele ofensive sunt elemente-cheie pentru a câștiga trofee, coroane și gloria în arenă. Cărțile bune au un rol foarte important în doborârea turnurilor oponenților, dar și în apartenența la un clan.

Board Games

Pentru cei ce caută o atmosferă mai liniștită, dar la fel de competitivă, am pregătit o zonă de Board Games. Jocuri precum Catan, Activity sau Jenga vor fi nelipsite, iar pentru a pipera puțin lucrurile, plusăm și cu Exploding Kittens sau Cards Against Humanity.

Free 2 Play

Chiar nu ai nicio idee cu ce să îți ocupi timpul cât stai la LAN? Atunci zona Free 2 Play e perfectă pentru tine. Aici te așteaptă competiții de Fussball, Air Hockey, Just Dance și multe alte diverse jocuri. Plus că am auzit ceva legat de un simulator de racing...