Algoritmică

4 noiembrie - 360HUB

Înscrierile s-au încheiat

Despre Algoritmică

Crezi că ai o gândire logică, stăpânești limbajul C sau C++ și îți place să rezolvi probleme de orice fel? ITFest a pregătit pentru tine evenimentul perfect. În data de 4 noiembrie va avea loc Concursul de Algoritmică. În cadrul acestuia participanții vor avea de rezolvat o serie de zece probleme de diferite niveluri de dificultate. La acest eveniment poți participa singur sau în echipă de maxim trei persoane. Eficiența soluției și încadrarea în timp sunt criterii esențial în alegerea câștigătorilor, iar premiile vor fi pe măsură. De asemenea, concursul îți oferă oportunitatea de a te remarca în fața companiilor. Pentru a participa la acest eveniment trebuie să completezi formularul de înscriere. Poți afla mai multe detalii consultând regulamentul:
Regulament

Perioadă înscrieri: 20.10 - 31.10

Cei de la Ortec te așteaptă să îi cunoști la concursul de Algoritmică!

Concurenții sunt încurajați să lucreze în echipă, să se folosească de internet și de propriile resurse pentru a duce la bun sfârșit toate problemele.

  • Vor fi propuse cel puțin 5 probleme de algoritmică.
  • Concursul se desfășoară pe parcursul a cinci ore.
  • Pentru rezolvarea problemelor din cadrul concursului de Algoritmică se va utiliza limbajul de programare C++ .
  • Este necesară participarea la concurs cu propriul laptop.
  • Rezolvările propuse vor fi verificate prin intermediul unei platforme online, ce va garanta obiectivitatea evaluării fiecărui concurent.
  • O parte din probleme vor fi propuse de firma parteneră a evenimentului.
  • Premierea participanților va avea loc la finalul concursului.

Concursul furnizează, în primul rând, elevilor de liceu și studenților oportunitatea de a-și exersa și demonstra abilitățile de algoritmică și de lucru în echipă.

Concurenții sunt încurajați să lucreze în echipă, să se folosească de internet și de propriile resurse pentru a duce la bun sfârșit toate problemele.