TALK ABOUT IT

24 octombrie

Partener Eveniment

IT Fest își deschide „porțile” în această ediție cu evenimentul „Talk about IT”. Îndrăznește să îți satisfaci dorința de cunoaștere alături de oameni din toate domeniile IT de la care poți afla tot ce este de actualitate, dar mai ales cum este viața de „corporatist”. Nu ezita să pui întrebări, să fii curios, dar mai ales să fii prezent. Te așteptăm cu drag și să ai întrebările pregătite.

Speakeri

Ramon Năstase

Numele meu este Ramon Năstase. Sunt trainer, autor și fondatorul companiei TeachBit care se axează pe formarea și training-ul persoanelor care vor să-și înceapă o carieră în domeniul IT. Îmi place să fac IT-ul pe înțelesul tuturor. Am fost trainer într-o corporație, știu cât de important e să se explice conceptele complicate într-un mod cât mai simplu.

Bianca Petre

Bună. M-am nascut în Brăila și am absolvit facultatea de Automatică și Calculatoare, București - secția Automatică și Inginerie a Sistemelor. Am terminat un Master cu dublă diplomă în Franța și România. După joburi într-o diversitate de domenii, acum lucrez ca RPA Developer/Business Analyst la Accenture